Op zoek naar reproductie?

 
reproductie
Reproductie Wikikids.
Ga naar: navigatie, zoeken. Reproductie heeft meerdere betekenissen, namelijk.: Het maken van een kopie. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillende betekenissen van Reproductie uit elkaar te halen. Afkomstig van Wikikids, de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen."
uberhaupttaaltraining.nl
Kunst reproducties van KUNSTKOPIE.NL. Kunst en schilderijen op maat gemaakt.
Poster Foto's' in XXXXL. Poster Foto's, dankzij de 12-kleurige druk ook uitermate geschikt voorFine Art Print kwaliteit. De maximale grootte is 150x500cm, grotere reproducties kunnen wij tot 260cm x 1500cm maken in8-kleurige druk en ook dan garanderen wij u nog een zeer hoogwaardige kleurweergave.
lekkages
Reproductie-aanbod Mundaneum.
Aanvragen voor reproductie worden gericht aan Raphaèle Cornille 32 065 31 66 63 of raphaele.cornille@mundaneum.be aan de hand van een bestelbon. Ook het formulier Recht tot reproductie Toestemmingsaanvraag moet ingevuld en ondertekend meegestuurd worden. De gevraagde documenten worden verstuurd na betaling van de factuur.
tele-assistance-senior.fr
Reproductie ArchiefWiki.
Bij archiefdiensten vindt reproductie meestal plaats om slijtage en beschadiging van veel geraadpleegde originelen te voorkomen. Deze vorm van reproductie heet ook gebruikskopiëring. Reproductie onder b. als vorm van risicobeperking of beveiliging van papieren documenten geschiedt op microfilm, en heet schaduwverfilming of veiligheidsverfilming.
wc papier
Reproductie Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Reproductie of met Reproductie in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Reproductie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Reproductie en verwijzingen daarnaartoe.
Reproductie 18 definities Encyclo.
Een reproduktie is ieder gelijkluidende weergave van een origineel in een andere gedaante of op een andere drager. Gevonden op https//labyrinth.rienkjonker.nl/lexicon/terminologie.: afbeelding die is nagemaakt of gekopieerd vb: we hebben een reproductie van de Zonnebloemen van Van Gogh aan de muur.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: Reproductie. reprod u ctie de; v 1 het reproduceren 2 meervoud: reproducties iets, bv. een schilderij, vervaardigd naar een ander als model. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Betekenis reproductie.
Reproductie kan verwijzen naar: de voortplanting het kopiëren sociale reproductie Bron: nl.wikipedia.org. vermenigvuldiging Bron: collegenet.nl. kopie van een kunstwerk Soms is een reproductie niet van het echt te onderscheiden. Buiten of na de archiefvorming vervaardigde fotografische of digitale afbeelding van een document.
Nederlandse synoniemen van reproductie, ander woord voor reproductie.
Synoniemen van reproductie. Puzzelomschrijvingen van reproductie in het puzzelwoordenboek.: Het opnieuw voortbrengen. Nabootsing van een tekening. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Reproductie wiki Nationaal Archief.
Dat komt omdat een papieren origineel fysiek uitgewisseld kan worden; bij digitale informatie kan dat niet er is bij uitwisseling altijd sprake van een reproductie Resultaat van de conversie van een informatieobject het origineel naar een ander informatieobject. Daarmee vervaagt voor gebruikers het onderscheid tussen origineel en reproductie.
reproductie WikiWoordenboek.
reproductiecijfer, reproductierecht, reproductietechniek. kopie van een kunstwerk. Engels: reproduction en. Spaans: reproducción es v. Het woord reproductie staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd reproductie herkend door.
Synoniemen van reproductie; ander woord voor reproductie synoniemen.net.
nabootsing reproductie zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: afschrift, apograaf, doorslag, dubbel, duplicaat, fotokopie, reproductie weergave zn.: woordverbanden van reproductie grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: ANW WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.:

Contacteer ons