Meer resultaten voor schilderijen online verkopen

 
schilderijen online verkopen
Q: Schilderijen verkopen? Hoe, wat waar?
Proficiat in ieder geval als ze ze tegen die prijzen kan verkopen, dat is wel knap! Ik ken niet echt veel van de prijzen. Zelf verkoop ik denk ik wat te goedkoop. Wat de verzending betreft.: De werken die ik tot nu toe via internet heb verkocht waten 30 op 40 cm dus hou ik alle kartonnen dozen bij die die grootte ongeveer hebben. Als ik dan iets verstuur dan kan ik mijn schilderijen in zo'n' dozen steken. Dozen die passen: dozen van scanners, kookplaten. Om te verzenden kostte dat 47, maar ik denk dat de prijzen onlangs veranderd zijn? Ik zorg er ook altijd voor dat de werken in zo'n' bubbelplastiek verpakt zitten en dat de doos opgevuld is met piepschuim of eender wat, zodat het niet rammelt. Veel kan er niet misgaan denk ik, tenzij natuurlijk dat ze het pak in de post kwijt geraken. Maar als je 300-400 krijgt loont het denk ik al goed de moeite om in levende lijve af te spreken. Ik zou er zelfs voor de trein nemen nr de Ardennen ofzo. Pagina 1 van 2 1 2 Ga naar pagina: OK. Snelle navigatie Graphics Art Design Naar boven. Wie is er online.
schilderijen
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Gemeenschap Aankondigingen, Agenda, Forum. Verkopen op Artmajeur. Wat is Artmajeur? Gemeenschap Aankondigingen, Agenda, Forum. Ontmoet 132.822 hedendaagse kunstenaars en koop direct van hun. Meld je gratis aan. Leichtigkeit 3D Recycli. Online Kunstgalerie Koop en verkoop kunst online. Blader door miljoenen originele kunstwerken: schilderijen, fotografie, beeldhouwkunst en prints van hoge kwaliteit van gevestigde en opkomende kunstenaars!
online verkopen
Schilderijen verkopen. Hoe pak je dat aan? Jurjen Ruben Schilderijen.
Echter, het is veelal loon naar kunstwerken. Naar de sectie over het online verkopen van schilderijen. Offline schilderijen verkopen. Er zijn een verschillende opties om jouw schilderijen offline te verkopen. Hieronder bekijken we een aantal opties. Jouw schilderijen verkopen via een galerij.
verkopen
Kunst kopen en verkopen bij De Vuyst, veilinghuis en tentoonstellingen Oude Meesters, Moderne en Hedendaagse kunst.
Sinds 1962 biedt De Vuyst een ruim en geselecteerd aanbod van schilderijen, aquarellen, tekeningen, sculpturen en grafiek. Waaier aan activiteiten. Schrijf in op onze nieuwsbrief. Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te houden van komende veilingen, kijkdagen en tentoonstellingen.
lening
BelgianArt.be About Us.
Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen, hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd. Deze opschudding in de manier waarop kunst verkocht en gekocht wordt is zowel in het voordeel van de artiesten als van de kopers.
beroemde schilderijen
KUNSTmarktplaats.nl.
Via KUNST marktplaats.nl kunnen KUNST enaars, particulieren en galerie├źn hun KUNST te koop aanbieden met een minimale prijs van 25000, voor schilderijen. Het is zeer eenvoudig om een advertentie te plaatsen. De koper neemt direct contact op met de adverteerder. Er is geen commissie. Heel gemakkelijk ONLINE KUNST kopen en verkopen.
Kunstenaar//creatief? Hoe staat het met de online verkoop van je werk?
Tags: facebook, kunst, online, site, tips, verkopen. Deel dit stuk. Deel via Facebook. Deel via Twitter. Deel via Google. Deel via Pinterest. Deel via Linkedin. Deel via Tumblr. Deel via Reddit. Delen via E-Mail. https//www.angelcoaching.nl/wp-content/uploads/ArtFair.jpg: 768 576 Marca Van den Broek Marca Van den Broek 2014-05-07 090022: 2015-04-20 073843: Kunstenaar // creatief? Hoe staat het met de online verkoop van je werk? Alis Rosario zegt.: februari 4, 2015 op 1111: am. allereerst; wat een geweldige blog! Dankje voor de geweldige informatie en tips. Marca, een vriendin van mij, beginnend kunstenares, maakt naar mijn mening mooie kunst schilderijen.
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning.
PLAATS EEN ADVERTENTIE. KunstKoning biedt particulieren de mogelijkheid om kunst uit het hoge segment online te verkopen. Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie, we staan op kunstbeurzen, adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google.
Jouw betaalbare kunst verkopen Betaalbarekunst.nl.
Hierbij moet je je vooral afvragen: wil ik 5 kunstwerken verkopen voor 300 euro per stuk of 1 van 1500? Met 10 schilderijen heb je meer werk en kosten, maar ook meer plezier en naamsbekendheid. Als betaalbare kunstenaar zul je daarom een slimme afweging moeten maken tussen tijd, kosten en opbrengsten.
Home Kunstveiling.be.
Hier treft u alle informatie over het verkopen van kunst op Kunstveiling. Hier treft u alle informatie over het meebieden en kunst kopen op kunstveiling. Autobod / Biedopdracht. 2009-2018 KUNSTVEILING.BE A PINGLE.NL COMPANY BUILT BY DELITE POWERED BY ENVATION NXT.

Contacteer ons